Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Valls acull una exposició de lluites compartides

La mostra s'inaugura dilluns 27 de novembre a les 19 hores al Pati de Sant Roc.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Antic Hospital de Sant Roc. A l'interior hi ha el pati on s'ubicarà l'exposició. FOTO: Aj. Valls

Antic Hospital de Sant Roc. A l'interior hi ha el pati on s'ubicarà l'exposició. FOTO: Aj. Valls

Òmnium Alt Camp presentarà l’exposició de Lluites Compartides, "La inclusió: una aventura compartida" el proper dilluns  27 de novembre, a les 7 de la tarda al Pati de Sant Roc, dins els actes de la V Setmana de les Capacitats (del 27 de novembre  al 3 de desembre) que se celebrà a Valls. També  es visionarà el vídeo fet per l’ocasió.

Les Lluites compartides és una campanya impulsada per Òmnium Cultural mitjançant la qual es vol fer un reconeixement a totes les lluites que han contribuït a construir el nostre país. Lluites compartides vol ser un espai per compartir les accions, i fer visible i reivindicar la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé col·lectiu i han contribuït a construir un barri, un poble, una ciutat, un país i un món millor.

Sovint aquestes lluites no van ser compartides per la majoria de nosaltres, però tots ens beneficiem dels guanys aconseguits. Avui, gràcies a aquestes lluites, gaudim de més drets laborals, a les ciutats tenim més espais verds, les dones tenen més drets, les parelles del mateix sexe poden adoptar fills, les persones amb capacitats diferents viuen, estudien i treballen  en entorns més inclusius, podem gaudir d’ensenyament en català per a tothom…

En concret "La inclusió: una aventura compartida" posa en valor la tasca d’unes persones (pares i familiars de persones amb capacitats diferenciades, mestres i professors, monitors, entitats educatives,  laborals i de lleure, ...) de Valls i la Comarca de l’Alt Camp que treballant per fer més inclusius els entorns vitals d’aquestes persones fan realitat la conquesta de la inclusió per tothom.

Ja és hora, doncs, de reconèixer i celebrar la contribució d’aquestes lluites i fer que siguin veritablement compartides. Al capdavant, volem ampliar l’imaginari col·lectiu posant en comú els nostres passats diversos i els nostres anhels futurs. Si aprenem del passat, el coneixem, el reconeixem i el compartim, estarem en millors condicions per forjar, plegats, el nostre futur compartit.

Temas

Comentarios

Lea También