Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Valls aplicarà un protocol contra agressions masclistes a les seves festes

Inclourà formació específica als agents de seguretat i informació i sensibilització sobre les violències masclistes

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu del ple de l´Ajuntament de Valls. FOTO: MONTSE PLANA

Imatge d'arxiu del ple de l´Ajuntament de Valls. FOTO: MONTSE PLANA

L'Ajuntament de Valls (Alt Camp) aplicarà un protocol contra les agressions masclistes en les seves festes, segons la moció presentada per la CUP i aprovada en l'últim ple municipal per unanimitat, informa aquest partit.

La moció aprovada demana redactar de forma urgent el nou protocol -la festa major se celebra a San Joan- que ha de regular actuacions i procediments, així com a mesures de prevenció de les agressions masclistes.

Aquest protocol ha d'incloure formació específica als agents de seguretat i informació i sensibilització sobre les violències masclistes.

La moció també demana que es porti a terme una campanya comunicativa amb un lema de condemna a les agressions masclistes.

El regidor Jordi Robert ha assenyalat que "les violències masclistes a l'espai públic són evidents i existeixen, encara que ara per ara no s'entenguin com un risc elemental i es normalitzin".

Temas

  • COMARQUES

Lea También