Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

Valls comença a enlairar la torre de llum de 20 metres del Museu Casteller

Avui s'està instal·lant l'estructura metàl·lica i durant els propers dies es farà el revestit de metacrilat

Montse Plana

Whatsapp
A les 12 del migdia ja estava gairebé tota l'estructura alçada. Foto: Montse Plana

A les 12 del migdia ja estava gairebé tota l'estructura alçada. Foto: Montse Plana

Aquest matí han començat els treballs per instal·lar la torre de llum de 20 metres del Museu Casteller de Catalunya. De moment, s'està col·locant l’estructura metàl·lica de la torre, i serà en les properes setmanes que es farà tot el revestit de metacrilat a través del qual es projectarà la llum. Es preveu que les obres finalitzin abans d’acabar l’any.

Avui a les set del matí, el camió grua ha travessat el carrer de la Cort i s'ha traslladar fins a la plaça del Blat, on està ubicat l’edifici gairebé enllestit del Museu Casteller. A les dotze del migdia, ja estaven col·locades tres de les quatre peces totals que configuren l’estructura de la torre, i es preveu que abans de les sis de la tarda l'estructura estigui totalment instal·lada.

La col·locació d’aquest element forma part dels últims treballs de les obres de construcció de l’edifici del museu. La torre està ubicada al centre de la nova plaça que hi haurà entre la del Blat i la de l’Oli, just al centre del Museu Casteller.

Pel que fa a l’edifici, falten ultimar petits detalls com pintura o la instal·lació de serveis (com l’aigua o els de seguretat). Posteriorment, es passarà a la fase definitiva: la col·locació de tota la part expositiva, que podria estar enllestida a finals de 2017.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También