Valls comença a enlairar la torre de llum de 20 metres del Museu Casteller

Avui s'està instal·lant l'estructura metàl·lica i durant els propers dies es farà el revestit de metacrilat

19 mayo 2017 16:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest matí han començat els treballs per instal·lar la torre de llum de 20 metres del Museu Casteller de Catalunya. De moment, s'està col·locant l’estructura metàl·lica de la torre, i serà en les properes setmanes que es farà tot el revestit de metacrilat a través del qual es projectarà la llum. Es preveu que les obres finalitzin abans d’acabar l’any.

Avui a les set del matí, el camió grua ha travessat el carrer de la Cort i s'ha traslladar fins a la plaça del Blat, on està ubicat l’edifici gairebé enllestit del Museu Casteller. A les dotze del migdia, ja estaven col·locades tres de les quatre peces totals que configuren l’estructura de la torre, i es preveu que abans de les sis de la tarda l'estructura estigui totalment instal·lada.

La col·locació d’aquest element forma part dels últims treballs de les obres de construcció de l’edifici del museu. La torre està ubicada al centre de la nova plaça que hi haurà entre la del Blat i la de l’Oli, just al centre del Museu Casteller.

Pel que fa a l’edifici, falten ultimar petits detalls com pintura o la instal·lació de serveis (com l’aigua o els de seguretat). Posteriorment, es passarà a la fase definitiva: la col·locació de tota la part expositiva, que podria estar enllestida a finals de 2017.

Comentarios
Multimedia Diari