Valls comença l'última fase del Museu Casteller de Catalunya

Els treballs iniciats són l'obra civil prevista en el projecte i, pròximament, la instal·lació artística a l'interior del futur equipament, dissenyada per l'expert en museus i escenificació Ignacio Cristiano

21 noviembre 2018 15:49 | Actualizado a 22 noviembre 2018 10:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Valls ha iniciat l'última fase del projecte Museu Casteller de Catalunya, que compta amb una inversió d'1,6 milions d'euros, segons informa el consistori vallenc.

El museu l'impulsa un consorci integrat per la Generalitat, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Valls i la Coordinadora de Colles Castelleres.

Els treballs iniciats són l'obra civil prevista en el projecte i, pròximament, la instal·lació artística a l'interior del futur equipament, dissenyada per l'expert en museus i escenificació Ignacio Cristiano.

Els treballs van a càrrec de la Unió Temporal d'Empreses formada per Croquis, BTM Sound i Eurocatalana Obres i Serveis.

En el palmarès de Croquis consten treballs al castell medieval de Soutomaior a Pontevedra; el Museu de Menorca o, a Barcelona, la Pedrera, el Park Güell, la Sagrada Família, el Centre d'Art Santa Mònica o el Palau de la Música

BTM Sound s'ocuparà de l'equipament audiovisual, d'il·luminació i escenogràfic i la constructora Eurocatalana adequarà l'edifici al projecte museogràfic, ric en audiovisuals i muntatges d'immersió i sensorials. 

Comentarios
Multimedia Diari