Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Valls comptarà amb quatre parcs públics de salut

Estaran situats als barris del Fornàs, les Comarques, Pisos de Clols i la Xamora

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un dels parcs estarà al barri del Fornàs. Foto: Alba Tudó/DT

Un dels parcs estarà al barri del Fornàs. Foto: Alba Tudó/DT

Valls tindrà quatre parcs públics de salut a diferents punts i barris. El projecte, amb una inversió de 45.000 euros, és un dels escollits per la ciutadania a través dels processos de Pressupostos Participatius.

Aquest va ser un dels punts aprovats ahir per la Comissió de Govern de l'Ajuntament, que va donar el vit-i-plau a les memòries tècniques i ha procedit a la licitació del projecte de creació .

Es preveu la creació de parcs de salut als barris del Fornàs, les Comarques, Pisos de Clols i la Xamora.

L'objectiu d'aquesta xarxa de parcs de salut respon a la necessitat de promoure l'activitat i l'exercici físic a l'aire lliure i reduir el sedentarisme entre la població, en especial adults i gent gran.

En aquest sentit, els aparells que comptaran els quatre parcs urbans de salut han estat consensuats per experts en els camps de la salut i de l'esport, seguint les directrius per aquest tipus d'installacions de Dipsalut i la secretaria general de l'Esport i el departament de Salut de la Generalitat.

Els quatre parcs estaran dotats amb vui aparells cadascun per desenvolupar, entre d'altres, les capacitats físiques de força i resistència, flexibilitat, equilibri i agilitat, així com la coordinació oculo-manual.

Enllumenat de la zona del Vilar

La Junta de Govern ha aprovat la memòria tècnica i els plecs per a la licitació de les obres de modernització de l'enllumenat del barri del Vilar que suposarà una inversió de 46.000 euros.

En total, es renovaran 81 punts de llum als carrers Pare Palau, Sant Antoni Maria Claret, Prat de la Riba, Lluís Homs i del Vilar, així com a les places Villa Romana i Francesc Layret.

El nou enllumenat estarà equipat amb tecnologia Led que augmenta la sensació d'il·luminació a la via pública, més eficient i que a la vegada permet un estalvi energètic de gairebé el 80%.

Obres de reforma casa carrer del Carme

La Junta de Govern ha aprovat l'adjudicació de contracte de les obres de reforma interior d'un edifici situat al carrer del Carme número 12 per un import de 107.000 euros.

Amb la rehabilitació d'aquest edifici es crearan tres apartaments per atendre casos d'emergència social.

Renovació enllumenat escola Eladi Homs

S'ha aprovat també una despesa de 12.025 euros per a la renovació de les pantalles fluorescents de les plantes baixa, primera i segona de l'escola Eladi Homs.

El projecte contempla la substitució de les pantalles fluorescents actuals per pantalles amb tecnologia Led. 

Temas

Comentarios

Lea También