Valls dóna feina a 26 persones en atur

Es faran tasques de suport informàtic, administratives, neteja o sector de la construcció amb contractes d'entre 6 i 12 mesos

19 mayo 2017 16:28 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de 26 persones en situació d’atur han estat contractades per l’Ajuntament de Valls a través dels plans d’ocupació impulsats per Vallsgenera. Concretament s’inclouen en el programa ‘Treball i Formació’, que compta amb 284.989 euros subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Les persones contractades són, d’una banda, 14 majors de 45 anys en situació d’atur que no cobren cap prestació. Les 12 persones restants són beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció. Les tasques que es realitzaran són de suport informàtic, visitadors d’empresa, administrativa, neteja o sector de la construcció. A més a més, una darrera plaça està destinada a suport i coordinació del programa.

L’objectiu és donar feina a les persones desocupades alhora que són formades durant el període de treball. D’aquesta manera, la finalitat és que adquireixin experiència i coneixements i que un cop acabat el programa puguin inserir-se al mercat laboral.

La durada d’aquests plans d’ocupació és d’entre sis i dotze mesos a jornada completa. Dos d’aquests contractes van començar abans d’acabar l’any i la resta ho van fer dimarts passat, 31 de gener.

Comentarios
Multimedia Diari