Valls dóna més facilitats per implantar noves empreses al Barri Antic del municipi

Qualsevol persona física o jurídica pot optar a la subvenció, sempre i quan sigui titular de contracte de lloguer de negoci o establiment comercial dins l’àmbit del Barri Antic

08 octubre 2020 07:50 | Actualizado a 08 octubre 2020 08:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per tal d’incentivar la presència de comerços al Barri Antic de Valls, l’Ajuntament ha obert la convocatòria d’ajuts destinats a les empreses ubicades al nucli històric de la ciutat i així facilitar la implantació de nous establiments. A través de la regidoria de Comerç i Turisme s’han engegat les subvencions per al lloguer en la implantació de noves empreses.

Aquests ajuts es poden sol·licitar fins al dia 29 d’octubre i estan destinats a afavorir la presència de nous comerços a la zona o el trasllat dels ja existents, en locals llogats amb aquesta finalitat dins l’àmbit del Barri Antic. L’ajut és l’equivalent a les despeses de lloguer per un període de tres mesos contigus, amb un màxim de 1.000 euros.

Qualsevol persona física o jurídica pot optar a la subvenció, sempre i quan sigui titular de contracte de lloguer de negoci o establiment comercial dins l’àmbit del Barri Antic.

Al corrent de pagament

Els sol·licitants també han d’estar al corrent del pagament del lloguer del local objecte de la subvenció i l’establiment ha d’estar funcionant de forma continuada un mínim de tres mesos previs a l’atorgament de la subvenció o un màxim de cinc anys.

Comentarios
Multimedia Diari