Valls es suma a la concentració en contra de l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

Aquest migdia a les 12.00 hores centenars de vallencs s’han concentrat a la plaça del Blat en senyal de protesta per l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuizart, presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural

17 octubre 2017 11:13 | Actualizado a 17 octubre 2017 18:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest migdia centenars de vallencs s’han concentrat a la plaça de Blat per donar suport a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. L’acte ha durat deu minuts i s’ha llegit el manifest  «Empresonar representants de la societat civil forma part de l’estratègia de l’estat per tensar, crispar i radicalitzar un conflicte polític. L’objectiu final es desactivar tota la societat civil. Volen dividir-nos com a poble i trencar la nostra cohesió social. Som un poble unit.»Després dels aplaudiments s’ha cantat l’himne dels Segadors. Aquesta tarda a les 17.00 hores sortiran autobusos per assistir a la concentració de Barcelona. A les 20 hores a la plaça del Blat es farà una concentració per demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Els actes de la Fira de Santa Úrsula d'avui dimarts dia 17 d'octubre al vespre queden suspesos per coincidència horària amb les mobilitzacions ciutadanes a Valls i Catalunya convocades en senyal de protesta i rebuig per l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, presidents de l'Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural. Per aquest motiu, queda suspesa la projecció de la pel·lícula "Salvador Dalí - Valls" de Josep Albereda, així com l'acte d'inauguració de l'exposició fotogràfica "Xiquets de Valls, quilòmetre zero casteller".

Comentarios
Multimedia Diari