Valls inaugura la nova oficina de turisme

Es troba al carrer de la Cort, número 3, a tocar de l’ajuntament i del Museu Casteller de Catalunya

03 marzo 2019 16:09 | Actualizado a 03 marzo 2019 16:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Valls, Albert Batet, va presidir aquest dissabte al matí l’acte d’inauguració de la nova Oficina Municipal d’Informació i Turisme que es troba ubicada al carrer de la Cort, núm. 3. 

A l’acte també hi va participar la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Carme Mansilla, i regidors del grup municipal a l’Ajuntament de Valls. 

La nova oficina a la històrica casa de Santes Creus, al carrer de la Cort, serà un actiu turístic dinamitzador a tocar del Museu Casteller de Catalunya. De fet el Museu Casteller obrirà portes aquest estiu, i els visitants tindran al costat l’Oficina d’Informació i Turisme. Està ubicada al carrer de la Cort, número 3. Al costat hi ha l’ajuntament de Valls; el Museu Casteller, i el nucli antic del Barri Antic on es realitzen diferents rutes.  

Fins ara l’Oficina de Turisme es trobava al costat de la plaça del Pati. Més en concret al carrer de la Cort, 61. Ara s’ha tancat al públic, però els regidors apunten que és un canvi que afavorirà a tothom.
Tal com va explicar el regidor de Comerç i Turisme a l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris, «la nova Oficina de Turisme és més àmplia i moderna i està adequat a la demanda dels visitants». 

La nova oficina era una de les apostes d’aquest mandat de l’equip de govern de Valls. 

L’Oficina de Turisme atendrà els visitants en horari habitual i serà un punt d’informació per descobrir les rutes, i les ofertes turístiques de la capital de l’Alt Camp. Ahir, a dos quarts d’una, es va fer la inauguració i desenes de vallencs van fer-se fotografies a les noves instal·lacions.

Comentarios
Multimedia Diari