Valls invertirà 100.000 euros per resoldre les deficiències del polígon

Una part important es destinarà a l'arranjament del ferm del carrer Artesans, on també es renovarà l'enllumenat

19 mayo 2017 17:17 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El 2017 és l’horitzó que l’Ajuntament de Valls s’ha marcat per posar al dia el polígon industrial de la ciutat i donar solució a part important de les seves deficiències actuals, que inclouen des de ferm en mal estat, a punts de llum caiguts per cops produïts per camions o punts negres de la via pública on la gent encara tira tot tipus de deixalles.

Per tal de resoldre aquestes mancances, el consistori destinarà l’any vinent 100.000 euros en actuacions de manteniment, tot fent una forta aposta per la millora del carrer Artesans, paral·lel a la C-37 (carretera del Pla) i que és una de les vies més transitades del polígon vallenc.

Concretament, s’invertiran en aquest carrer 75.000 euros per millorar l’asfaltat, molt deteriorat pel pas continu de vehicles de gran tonatge; la senyalització horitzontal, afectada pels cops dels camions durant algunes maniobres; passos de vianants i zona d’aparcament. Pel que fa als 25.000 euros restants, seran destinats a diverses obres de manteniment.

L’Ajuntament també preveu renovar l’enllumenat del carrer Artesans, una de les deficiències importants del polígon. I és que un percentatge elevat de fanals d’aquesta via estan arrencats, tal com es pot observar a la imatge. El consistori ha optat per mantenir els bàculs actuals, però reduint-ne l’altura i instal·lar noves lluminàries amb tecnologia LED. Així, s’augmentarà la il·luminació amb sistemes més eficients energèticament.

D’altra banda, durant el 2017 l’Ajuntament contractarà a tres persones a través d’un pla d’ocupació per tal que facin manteniment diari del polígon.

Totes aquestes actuacions se sumaran a les que ja s’han començat a realitzar aquest 2016, com és el cas de l’arranjament integral d’un tram de 110 metres de la vorera del carrer Fusters, i la reparació del ferm d’un tram del carril lateral de la carretera del Pla, a l’altura del carrer Basters. Així mateix, el mes de desembre s’arranjarà un tram de vorera de la carretera del Pla i es construirà una vorera a la cruïlla amb el carrer Curtidors.


Reforç de la neteja viària
Un altre dels grans problemes del polígon industrial de Valls és l’abocament de deixalles en certs punts de la via pública, com és el cas de l’últim tram del carrer Artesans, davant de Goma-Camps, o els terrenys de davant d’IKEA. En aquest sentit, la Regidoria de Territori i Medi Ambient assegura que s’està treballant amb el reforç dels serveis i els mecanismes de control i vigilància.

Comentarios
Multimedia Diari