Valls obre els monuments històrics de la ciutat com a oferta turística

Fins a final de mes, la Capella del Roser, el refugi antiaeri i el campanar de Sant Joan romandran oberts al públic

19 mayo 2017 22:23 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant el mes de juliol, la Regidoria de Comerç i Turisme i l’Oficina Municipal d’Informació Turística de Valls obrirà els monuments historicoartístics de la ciutat per completar l’oferta turística de la ciutat per a totes aquelles persones que visiten Valls durant aquest període de vacances.

En concret, s’obriran tres monuments al públic, de dilluns a dissabte fins al 31 de juliol: la Capella del Roser i l’impressionant reproducció de la batalla de Lepant amb més de 2.600 rajoles del segle XVII (11.30 h), el campanar de l’església de Sant Joan (12.00 h) i el refugi antiaeri de la Guerra Civil de la plaça del Blat (12.30 h).

Les entrades estan a la venda a l’Oficina de Turisme del carrer de la Cort i donen dret a visitar durant 30 minuts cadascun dels espais turístics. El preu per accedir als monuments serà d’un euro per persona a la capella del Roser i 2 euros per persona al campanar i refugi. L’Oficina de Turisme també oferirà una entrada combinada de 4 euros per la visita dels 3 monuments en un mateix dia.

‘Del cel a la terra’, al juliol

D’altra banda, l’Oficina Municipal d´Informació Turística de Valls i la Vinícola de Nulles organitzen per a aquest mes de juliol una activitat que ofereix la possibilitat de descobrir dos dels monuments més emblemàtics de la comarca de l’Alt Camp, el campanar de l’església de Sant Joan Baptista de Valls i el celler cooperatiu de Nulles.

L’activitat, que porta el nom ‘Del cel a la terra’, posa en relació ambdós monuments, dues construccions gairebé coetànies en el temps, que ens parlen d’un mateix període de la història, entre finals del s. XIX i començaments del s. XX. Els dos edificis permeten observar el territori de l’Alt Camp des de dos punts de vista diferents, d’una banda el campanar és una talaia magnífica que ens dóna una visió de la comarca a vista d’ocell, de l’altra, el celler de Nulles ens transporta a la terra i és un exemple magnífic de l’ús, l’explotació i la història recent d’aquest territori.

L’activitat es podrà realitzar tots els dissabtes de juliol a les 18 h, començant per la visita al campanar de l’església de Sant Joan Baptista de Valls i posteriorment realitzant la visita al celler cooperatiu que finalitzarà amb un tast de vins i un berenar al celler. Les persones interessades en rebre informació i o per fer reserves poden adreçar-se personalment a l’Oficina Municipal d’Informació Turística de Valls, trucar al telèfon 977 612 530 o enviar un correu electrònic a turisme@valls.cat.

Comentarios
Multimedia Diari