Valls posa l'accent al món del circ amb nous cursos i espectacles

Des d'aquest febrer i fins al maig, la companyia vallenca Passabarret presenta una desena d'activitats

19 mayo 2017 16:28 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Valls arrenca el 2017 amb un ampli programa relacionat amb el món del circ i ho fa gràcies a la companyia vallenca Cia. Passabarret i la seva Circoteca, un dels centres neuràlgics del circ a la demarcació.

El cartell compta amb un total de vuit propostes que ja es van iniciar aquest passat diumenge amb l’activitat ‘Circ en Família’, on pares, mares i fills van investigar conjuntament els aparells de La Circoteca. L’activitat es repetirà el 5 de març i el 2 d’abril.

La programació, però, està encapçalada per alguns noms propis: Los Excéntricos, el pallasso Loco Brusca i les companyies Circ Los i Els Barlou. En el cas de la companyia francocatalana Los Excéntricos, aquesta serà l’encarregada de tancar temporada el 20 de maig a la carpa de circ que anualment Passabarret instal·la als jardins del restaurant Casa Fèlix amb els seus números d’equilibrisme, malabarisme i música. L’espectacle s’inclou en la programació dels Teatres de Valls.

La programació es completa amb dos cursos. El primer serà de clown i anirà a càrrec del reconegut pallasso Loco Brusca. El curs es farà de forma intensiva en 15 hores el cap de setmana del 18 i 19 de març durant el qual es treballarà el cos i el gest en interacció amb el pallasso. El preu de l’activitat serà de 100 euros. El segon curs es farà de la mà dels membres de Circ Los amb un intensiu de quatre hores el 19 i 20 de maig per 50 euros. En aquest cas es treballarà el llit elàstic.

Les companyies joves també tindran un espai amb els ‘Circoloquis’, espectacles que actuen com a assajos oberts amb taquilla inversa, és a dir, l’espectador pagarà al final de la proposta el que cregui més adient.

Comentarios
Multimedia Diari