Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Valls, primer ajuntament a la demarcació de Tarragona que aprova la moció contra l'aplicació de l'article 155

El text, presentat de forma conjunta pels grups de CiU, ERC, CUP i ICV-EUiA, ha estat aprovat per 14 vots a favor

ACN

Whatsapp
Votació a mà alçada d'una moció

Votació a mà alçada d'una moció "per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya", en contra de l'aplicació de l'article 155. FOTO: ACN

L'Ajuntament de Valls, governat per CiU i ERC, ha aprovat una moció contra l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. El text s'ha aprovat per àmplia majoria, amb 14 vots a favor i tres vots contraris dels regidors del PSC i PP. És el primer ajuntament del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en tirar endavant aquesta moció, després que Figueres hagi estat el primer en fer-ho en el conjunt del territori català. El text ha estat presentat pels grups de CiU, ERC, CUP i ICV-EUiA. El ple, convocat aquest dilluns a dos quarts de nou del vespre, de forma urgent i extraordinària, ha omplert la sala de plens. Bona part del públic ha abandonat la sala quan han intervingut els portaveus dels grups socialista i popular. La moció conjunta respon a la proposta feta des de l'Associació Catalana de Municipis i la de Municipis per la Independència que es presentin mocions als plens per condemnar aquesta intervenció.

Temas

Comentarios

Lea También