Valls se solidaritza amb el cas d'un nen amb malaltia degenerativa

La vuitena edició de la Caminada Popular es farà en benefici del projecte Fan del Lluís, un infant que pateix laminopatia congènita

19 mayo 2017 20:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Caminada Popular de Valls arriba enguany amb un vessant de caràcter solidari sumant-se al projecte Fan del Lluís, adreçat al vallenc Lluís Boada, de 13 anys, que pateix una malaltia degenerativa minoritària que provoca afectacions a nivell muscular, la laminopatia congènita.

Així, el Patronat d’Esport de Valls proposa als participants a la sortida, que es farà el diumenge 21 de febrer, fer una col·laboració voluntària de 5 euros per persona i 10 per família. L’objectiu és contribuir econòmicament en la investigació d’aquesta malaltia de la qual únicament hi ha cinquanta casos a tot el món, cinc d’ells a Espanya. Això fa que no hi hagi finançament públic ni privat per estudiar-la i que la família del Lluís hagi posat en marxa aquesta campanya a través de diverses accions, com la venda de polseres o samarretes.

Diverses poblacions s’han sumat a la iniciativa, i ara és el torn de Valls, que s’uneix amb la Caminada Popular. La sortida, que enguany arriba a la seva vuitena edició, començarà a les nou del matí des de la plaça de Sant Francesc. Consistirà en un recorregut circular de baixa dificultat que passarà per Bellavista i Nulles. Finalitzarà vora les 13.30 h.

Les col·laboracions es dipositaran tot just abans de la sortida a les carpes d’inscripció i la quantitat recaptada serà destinada íntegrament a la investigació a través de la Fundación Andrés Marcio, niños contra la laminopatía.

Comentarios
Multimedia Diari