'Valls, tots a l'una' recapta 16.201 quilos d'aliments

Quarta edició de la campanya

19 mayo 2017 23:46 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La campanya solidària de recollida d’aliments ‘Valls, tots a l’una’ ha superat per segon any consecutiu els 16.000 quilos d’aliments: 16.201. D’aquests, 12.450 provenen del Gran Recapte, celebrat el 28 i 29 de desembre amb l’ajuda de 70 voluntaris.

L’última actualització del marcador instal·lat al Pati es va fer ahir al matí amb la participació del president de l’Assemblea Local de la Creu Roja, Joan Miquel Sancho, la presidenta de Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp, Carme Turull, i l’alcalde de la ciutat, Albert Batet. «Aquesta xifra mostra la capacitat de generositat que té la ciutadania», va destacar Batet, que va valorar molt positiva aquesta quarta edició de ‘Valls, tots a l’una’. Joan Sancho va remarcar que la campanya continuarà durant els pròxims anys, tot esperant que la crisi acabi i «ja no siguin necessàries campanyes com aquesta».

‘Valls, tots a l’una’ és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Valls, el Banc d’Aliments, Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp i l’assemblea local de la Creu Roja. La finalitat és recollir aliments que, posteriorment, són distribuïts entre les persones més necessitades de la ciutat. La campanya es va iniciar el 2011, edició en què es van recollir 13.197 quilos d’aliments.

La quarta edició de ‘Valls, tots a l’una’ va començar oficialment el 28 de novembre amb la inauguració del marcador solidari, un marcador que substitueix l’arbre de Nadal que fa uns anys s’instal·lava al Pati.

Comentarios
Multimedia Diari