Valls va de vins i de Minipop amb Lu Rois i el Joan Reig

El 13 de maig el festival es presentarà a la capital de l’Alt Camp en el marc de la sisena mostra de vins de la DO Tarragona

02 mayo 2018 12:54 | Actualizado a 09 junio 2018 15:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Música, tallers, vi de la DO Tarragona, gastronomia vallenca i molt bon rotllo. El proper 13 de maig el Minipop es colarà a la mostra Music Valls va de Vins per oferir un primer tastet gratuït de la vuitena edició del festival de música i cultura contemporània.

La presentació començarà a les 12 hores amb un concert de la cantautora de Sabadell Lu Rois, que presentarà el seu nou disc Clarobscur, i acabarà amb el DJ Reig Bord, l’alter ego del músic Joan Reig, que oferirà una sessió de punxadiscos amb música pop catalana dels 60.

A més, per reproduir un ambient 100% Minipop, també es desplaçarà a la plaça del Pati de Valls la caravana rosa de les l’associació Tecletes de mares de Tarragona, la Tecletes Play Truck, carregada de guixos, jocs i tallers creatius per a totes les edats.

Els que no en tinguin prou amb el tastet i vulguin el festival sencer ja poden comprar les entrades anticipades al Safareig (plaça de l’Oli, 13). El Minipop tindrà lloc al passeig de les Palmeres de Tarragona de l’1 al 3 de juny amb un cartell musical encapçalat per Mishima, Joan Miquel Oliver i La Iaia. La informació aquí.

Els artistes

Amb veu embruixada i un piano, la jove vallesana Lu Rois obrirà la presentació del Minipop. La cantautora sabadallenca es mou entre el minimalisme ambiental, el folk de cambra i les balades més intimistes.

Els 11 temes que configuren el seu tercer disc pinten un quadre de sonoritats infinites i figuracions de realisme màgic. L’artista retrata un univers dual, ple de crueltat i amabilitat, esperança i acció, llum i tenebres, sense amagar-ne cap detall.

Per acabar la festa, Joan Reig es posarà al darrere dels plats, però aquesta vegada no seran els d’una bateria. Una sessió de modernisme aborigen, pop ibèric i rock’n’roll que transportarà al públic als anys 60.

Serà una ocasió única per veure’l en versió DJ, just després de presentar el seu primer treball discogràfic en solitari i poc abans de tornar a entrar a l’estudi amb els Pets per enregistrar un nou disc.

Comentarios
Multimedia Diari