Valls vol tornar a la normalitat després de l'esclafit d'aquest dimecres

13 persones van ser ateses al Pius Hospital de Valls per lesions lleus, 4 d'elles en un accident lleu de trànsit

19 octubre 2017 10:16 | Actualizado a 01 noviembre 2017 13:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'esclafit d'ahir dimecres ha provocat destrosses en algunes zones de Valls. Sobretot a l'estació d'autobusos, el Parc Barrau, el Vilar  i el cementiri i Carretera del Pla. El vent huracanat va arrencar les totxanes de la façana d'un edifici antic de la carretera de Barcelona. Les fortes ràfegues de vent i pluja van arribar fins a 118 km/h. 13 persones van ser ateses al Pius Hospital per lesions lleus, 4 d'elles en un accident lleu de trànsit i una ha ingressat a quiròfan.  A més, aproximadament 150 arbres van caure,100 senyals de trànsit van ser afectades i 10 punts de llum.

L'Ajuntament de Valls ha habilitat una oficina tècnica específica d'assessorament als afectats pels desperfectes causats en immobles i establiments a causa de la tempesta de pluja i vent d'ahir dimecres dia 18 a la tarda i vespre. Tots els afectats es poden adreçar a les oficines d'Urbanisme de l'Ajuntament de Valls, situades al carrer Paborde número 6 o bé trucar al telèfon 977 636 009.

La totalitat dels equips de neteja i via pública estan activats per anar restablint la normalitat progressivament als carrers de la ciutat. Des d'ahir a la nit, el trànsit està restablert a la totalitat de la ciutat però es continua demanant el màxim de precaució. A la vegada, els serveis tècnics municipals estan avaluant els danys soferts a la via pública així com en equipaments.

Comentarios
Multimedia Diari