Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Valls vol tornar a la normalitat després de l'esclafit d'aquest dimecres

13 persones van ser ateses al Pius Hospital de Valls per lesions lleus, 4 d'elles en un accident lleu de trànsit

Alba Tudó

Whatsapp
El cementiri va ser una de les zones més afectades per l'esclafit d'ahir dimecres

El cementiri va ser una de les zones més afectades per l'esclafit d'ahir dimecres

L'esclafit d'ahir dimecres ha provocat destrosses en algunes zones de Valls. Sobretot a l'estació d'autobusos, el Parc Barrau, el Vilar  i el cementiri i Carretera del Pla. El vent huracanat va arrencar les totxanes de la façana d'un edifici antic de la carretera de Barcelona. Les fortes ràfegues de vent i pluja van arribar fins a 118 km/h. 13 persones van ser ateses al Pius Hospital per lesions lleus, 4 d'elles en un accident lleu de trànsit i una ha ingressat a quiròfan.  A més, aproximadament 150 arbres van caure,100 senyals de trànsit van ser afectades i 10 punts de llum.

L'Ajuntament de Valls ha habilitat una oficina tècnica específica d'assessorament als afectats pels desperfectes causats en immobles i establiments a causa de la tempesta de pluja i vent d'ahir dimecres dia 18 a la tarda i vespre. Tots els afectats es poden adreçar a les oficines d'Urbanisme de l'Ajuntament de Valls, situades al carrer Paborde número 6 o bé trucar al telèfon 977 636 009.

La totalitat dels equips de neteja i via pública estan activats per anar restablint la normalitat progressivament als carrers de la ciutat. Des d'ahir a la nit, el trànsit està restablert a la totalitat de la ciutat però es continua demanant el màxim de precaució. A la vegada, els serveis tècnics municipals estan avaluant els danys soferts a la via pública així com en equipaments.

Temas

Comentarios

Lea También