Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vallsgenera ofereix 54 cursos de formació d’àmbits diferents

Es tracta d’un ventall de 43 cursos de formació contínua i 11 de formació ocupacional. S’ha dissenyat aquesta oferta per millorar les competències personals i professionals

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d’un dels cursos que van tenir lloc a Vallsgenera. FOTO: DT

Imatge d’un dels cursos que van tenir lloc a Vallsgenera. FOTO: DT

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha creat un catàleg de formació que inclou 54 cursos de temàtiques molt variades relacionades amb àmbits com el comerç i el màrqueting, la logística i el transport, els serveis d’atenció a la persona... 

Concretament, es tracta de 43 cursos de formació contínua i 11 de formació ocupacional. Vallsgenera ha dissenyat aquesta oferta formativa adreçada a millorar les competències personals i professionals de la ciutadania. 

El catàleg de cursos presenta una oferta ajustada a les necessitats tant de les persones com del teixit empresarial, i que té com principal objectiu millorar les competències bàsiques de la població per afavorir l’accés al mercat laboral. 

Pel que fa a la formació contínua, els cursos programats per Vallsgenera fan referència als àmbits de l’agricultura i l’alimentació, el comerç i màrqueting, les habilitats personals, els idiomes, la indústria metal·lúrgica, la logística i transport, les noves tecnologies, l’ofimàtica i els serveis socioculturals i a la comunitat. 

Així, s’impartiran cursos tan diversos com el de tècniques de venda, el de creació de botigues online, un dedicat a les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, al coaching, a la reducció de l’estrès amb mindfulness, i també de pneumàtica, de disseny mecànic, d’organització eficient de magatzems, d’operador de plataformes elevadores o de Linkedin entre molts altres.

I en referència a la formació ocupacional, els cursos es basen amb sectors com el de l’hostaleria i turisme oferint la possibilitat de rebre la formació necessària per poder treballar en bars, cafeteries i restaurants. Els cursos que s’ofereixen relacionats amb els serveis d’atenció a la persona són els d’imatge personal, d’auxiliar de perruqueria i auxiliar d’estètica. En l’àmbit de gestió comercial Vallsgenera ha organitzat els cursos d’auxiliar de comerç, gestió administrativa, i auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

Activitats físicoesportives
Pel que fa als cursos sobre les activitats fisicoesportives fan referència a la natació i el socorrisme. Finalment, també s’impartirà el curs d’auxiliar de magatzem. 

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera és un organisme autònom de l’Ajuntament de Valls que forma part de la Xarxa Emprèn i col·labora amb el Departament d’Empresa i Coneixement impulsant polítiques per al desenvolupament econòmic i social de Valls i l’Alt Camp. Vallsgenera té, doncs, dos camps d’actuació principals. 

D’una banda, treballa per fomentar l’emprenedoria i crear empreses i ocupació, promovent la ciutat i la reactivació econòmica.

Temas

Comentarios