Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vallsgenera tanca el seu millor any amb un increment de la inserció laboral i ocupacional

L’any 2016, 332 persones en situació d’atur van poder realitzar pràctiques a diferents empreses

Alba Tudó

Whatsapp
El regidor Joan Carles Solé, i la gerent de Vallsgenera; Àgata Prats

El regidor Joan Carles Solé, i la gerent de Vallsgenera; Àgata Prats

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha tancat el 2016 el millor exercici de matèria de formació ocupacional. 500 alumnes van participar en diferents cursos formatius. Destacaríem els cursos com els de la indústria logística, personal d’instal·lacions esportives o alemany, amb graus d’inserció entre el 70 i el 94% d’inserció. Són cursos que estan adreçats a aturats i volen facilitar la inserció laboral.

Per altra banda, 332 persones han pogut realitzar pràctiques a diferents empreses. El grau d’inserció laboral i formatiu ha incrementat respecte altres anys fins a un62 %, xifres molt positives. Les xifres de la Memòria 2016 ha gestionat 628 llocs de treball a persones en situació d’atur. Pel què fa els pressupostos Vallsgenera va tancar l’any amb gairebé 2 milions d’euros, un increment del 35%.

Temas

Comentarios

Lea También