Vandalisme al Barri Antic de Valls

Aquest cap de setmana celebren la festa d’estiu i uns brètols van arrencar les banderoles dels arbres de la plaça de les Garrofes

01 septiembre 2018 14:12 | Actualizado a 01 septiembre 2018 14:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant aquest cap de setmana, veïns i veïnes del Barri Antic i el Portal nou celebren la festa d’estiu. Organitzen concerts, sopars populars, balls, i és una manera d’acomiadar l’estiu i començar amb energia la rutina escolar. Aquests dies, tots els veïns decoren els carrers i places del barri il·lusionats un any més per celebrar la seva festa. 

Ahir es van repetir els actes incívics i ho van denunciar per les Xarxes socials. Més concretament, a la plaça de les Garrofes uns brètols van arrencar les banderoles dels arbres  a la matinada.

«La decoració no ha durat ni tres hores», lamentaven els veïns a través de les xarxes socials. L’Associació del Barri Antic i l’Associació del Portal Nou asseguren que «seguirem lluitant per un Barri Antic digne».

El proper dimecres 5 de setembre veïns i veïnes es reuniran al local de l’Associació per tractar diferents temes i entre ells l’incivisme al barri. Cal recordar que veïns i veïnes del Barri Antic viuen amb inseguretats pels robatoris que pateixen continuament. 

Diferents veïns demanen a l’Ajuntament més seguretat per erradicar l’incivisme i els robatoris que pateixen habitualment. A més afirmen que seguiran fent diferents accions, mobilitzacions, o diferents pancartes als balcons de les cases dels veïns i veïnes del barri.

A finals del mes passat l’Ajuntament i la Policia Local van acordar augmentar la presència policial als carrers de la ciutat, en especial a la zona del Barri Antic, en resposta als robatoris i fets delictius diversos. També l’Ajuntament va iniciar els passos per a la instal·lació de càmeres de seguretat en diversos punts de la ciutat, com poden ser eixos comercials principals i carrers del Barri Antic. 

S’espera que al llarg d’aquest any, un cop es completin les autoritzacions administratives preceptives per a la instal·lació de càmeres a la via pública, s’iniciï la seva implementació progressiva a la ciutat de Valls.

Comentarios
Multimedia Diari