Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vandalisme al Barri Antic de Valls

Aquest cap de setmana celebren la festa d’estiu i uns brètols van arrencar les banderoles dels arbres de la plaça de les Garrofes

Diari de Tarragona

Whatsapp
La plaça de les Garrofes ahir a la nit s’hi va fer un sopar. FOTO: cedida

La plaça de les Garrofes ahir a la nit s’hi va fer un sopar. FOTO: cedida

Durant aquest cap de setmana, veïns i veïnes del Barri Antic i el Portal nou celebren la festa d’estiu. Organitzen concerts, sopars populars, balls, i és una manera d’acomiadar l’estiu i començar amb energia la rutina escolar. Aquests dies, tots els veïns decoren els carrers i places del barri il·lusionats un any més per celebrar la seva festa. 

Ahir es van repetir els actes incívics i ho van denunciar per les Xarxes socials. Més concretament, a la plaça de les Garrofes uns brètols van arrencar les banderoles dels arbres  a la matinada.

«La decoració no ha durat ni tres hores», lamentaven els veïns a través de les xarxes socials. L’Associació del Barri Antic i l’Associació del Portal Nou asseguren que «seguirem lluitant per un Barri Antic digne».

El proper dimecres 5 de setembre veïns i veïnes es reuniran al local de l’Associació per tractar diferents temes i entre ells l’incivisme al barri. Cal recordar que veïns i veïnes del Barri Antic viuen amb inseguretats pels robatoris que pateixen continuament. 

Diferents veïns demanen a l’Ajuntament més seguretat per erradicar l’incivisme i els robatoris que pateixen habitualment. A més afirmen que seguiran fent diferents accions, mobilitzacions, o diferents pancartes als balcons de les cases dels veïns i veïnes del barri.

A finals del mes passat l’Ajuntament i la Policia Local van acordar augmentar la presència policial als carrers de la ciutat, en especial a la zona del Barri Antic, en resposta als robatoris i fets delictius diversos. També l’Ajuntament va iniciar els passos per a la instal·lació de càmeres de seguretat en diversos punts de la ciutat, com poden ser eixos comercials principals i carrers del Barri Antic. 

S’espera que al llarg d’aquest any, un cop es completin les autoritzacions administratives preceptives per a la instal·lació de càmeres a la via pública, s’iniciï la seva implementació progressiva a la ciutat de Valls.

Temas

Comentarios

Lea También