Varia l’oferta de graus per al curs 2018-19

La URV oferirà 41 estudis de graus i 7 dobles graus, amb novetats que persegueixen adaptar-se a les necessitats de la societat actual

28 febrero 2018 16:20 | Actualizado a 01 marzo 2021 12:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper curs escolar 2018-19 la Universitat Rovira i Virgili ofereix places de nou accés a 41 estudis de grau i 7 dobles graus, entre els quals es poden trobar moltes novetats.

S’incorporen a l’oferta dos graus de 180 crèdits, és a dir, d’una durada de tres anys. Es tracta del Grau de Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils, responent a les necessitats actuals d’innovació i noves tecnologies; i el Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris, complementari al Grau d’Enginyeria de Processos Alimentaris, per tenir més opcions a escollir en aquest àmbit.

També hi ha hagut modificacions en el Grau d’Història de l’Art i Arqueologia, el Grau de Gestió de Turisme i Hostaleria, i el Grau de Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat, pel que fa al seu contingut. Les variacions estan orientades a adaptar els graus molt més a tot el que demanda actualment cada sector. A banda, s’obriran també 20 places per cursar el Grau de Química amb anglès, seguint la línia d’internacionalització que el centre incorpora. 

La URV mou des dels últims anys una xifra aproximada d’11.000 estudiants de grau, repartits entre una oferta que pretén ser el més amplia i variada possible, per arribar a tots els àmbits. Segona universitat de Catalunya amb el major rendiment acadèmic, el model docent de la URV persegueix l’objectiu d’impartir estudis que responguin a les necessitats actuals de la societat, tant en l’àmbit professional com en el personal.

Comentarios
Multimedia Diari