Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Veïns de la Pobla es queixen que desde dissabte l'aigua corrent és tèrbola

Segons la companyia, l'empresa Aqualia, es tracta d'un canvi de bomba realitzat recentment que ha provocat que l'aigua quedés remoguda

Montse Plana

Whatsapp
La piscina d´un veí de la urbanització Castell de Montornès, a la Pobla de Montornès, amb l´aigua tèrbola pel canvi d´una bomba. Foto: M. P.

La piscina d´un veí de la urbanització Castell de Montornès, a la Pobla de Montornès, amb l´aigua tèrbola pel canvi d´una bomba. Foto: M. P.

Des de dissabte, l’aigua corrent de la urbanització Castell de Montornès, a la Pobla de Montornès, és tèrbola. Segons la companyia, que és l’empresa Aqualia, es tracta d’un canvi de bomba realitzat recentment que ha provocat que l’aigua quedés remoguda.

No obstant, els veïns es queixen de la situació, «però sobretot de la falta d’informació», explica un d’ells, Manuel Pérez, que va adonar-se de l’incident dissabte mentre omplia la piscina de casa seva, «i és que no sabem ni si és potable», afegeix. El mateix veí també posa de relleu la manca d’informació des de l’Ajuntament. «He trucat al consistori, però ningú s’ha posat en contacte amb nosaltres», narra.

Tot i que ahir l’aigua ja sortia més clara respecte al cap de setmana, els veïns han decidit fer arribar una queixa a l’empresa per la manca d’informació. Pérez també destaca l’augment del rebut de l’aigua que ha petit el municipi recentment. «Amb el que paguem, ja podríem tenir un bon servei», conclou.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También