Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vídeo: Dues tarragonines centenàries promocionen el rellotge carilló de Tarragona

El dia 21 a les 12 del migdia es farà la inauguració oficial

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Montserrat Caselles (8/19/1917) i la Maria Magarolas (12/12/1918) són les dues protagonistes. FOTO: DT

La Montserrat Caselles (8/19/1917) i la Maria Magarolas (12/12/1918) són les dues protagonistes. FOTO: DT

La Montserrat Caselles (8/19/1917) i la Maria Magarolas (12/12/1918) són les dues protagonistes de l’ espot promocional que l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals (ESPIMSA) ha preparat amb motiu de la inauguració del rellotge carilló de Tarragona el proper 21 de novembre a les 12 del migdia.

Al vídeo promocional, que es difondrà a través de les xarxes de comunicació del Mercat Central així com de l’Ajuntament de Tarragona, apareixen dues tarragonines centenàries que expliquen moments i records importants de la seva vida.

La història de dues persones anònimes de la ciutat de Tarragona, convertides en protagonistes, és una metàfora del que passarà a partir del proper dimecres 21 de novembre a partir de les 12 del migdia, quan tots els tarragonins i tarragonines es convertiran en protagonistes d’un esdeveniment històric per a la ciutat.

L’estrena del rellotge carilló significarà també l’inici d’un relat que s’articularà al voltant de la joia i que l’acompanyarà durant tot l’any. Cada dia, a les 12 i les 18 hores, el rellotge carilló amb les sis figures del Seguici Popular del joier Joan Serramià sonarà en honor als ciutadans, convertint-los d’aquesta manera en protagonistes. Precisament la melodia que acompanya l’espot, cedida per l’artista Pau Vallvé, té com a nom ‘Protagonistes’.

Cal recordar que aquest dimecres van començar les obres d’instal·lació del rellotge carilló a la part frontal del Mercat Central. La inauguració, tal i com va comunicar la presidenta d’ESPIMSA i Regidora de Comerç, Elvira Ferrando, tindrà lloc el proper 21 de novembre al migdia.

Des d’ESPIMSA agraïm la col·laboració de l’artista Pau Vallvé , qui ha cedit la seva cançó ‘Protagonistes’ per a la gravació de l’anunci, així com a la perruqueria Trasquilón i la botiga Decora’t .

D’altra banda, en breu posarem en marxa el web www.rellotgecarillódetarragona.cat

Temas

Comentarios

Lea También