Vídeo. Valls fa olor de calçot

Durant el dia d’avui les activitats giraran entorn aquesta ceba tendra amb motiu de la 38a Gran Festa de la Calçotada 

27 enero 2019 11:27 | Actualizado a 27 enero 2019 11:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 38a Gran Festa de la Calçotada de Valls que avui diumenge, 27 de gener, espera reunir més de 35.000 visitants d’arreu. Alguns han vingut amb autobús, d’altres amb cotxes particulars, i de diferents llocs de Catalunya, França o Andorra. 

Durant el dia d’avui les activitats giraran entorn aquesta ceba tendra. La festa ha obert portes a les deu del matí. Des de primera hora la capital de l'Alt Camp fa olor de calçot, amb mercats i degustacions populars a les places i carrers de la ciutat. 

 

 

La plaça del Blat ha estat l'epicentre del concurs de salsa de la calçotada de Valls. «Valorarem la textura, el color i que hagi quedat tot lligat», explicava aquesta setmana al Diari la responsable del concurs de salsa de la calçotada, Sandra Pàmies. 

També a la plaça del Blat s'ha celebrat el concurs de cultivadors de calçot dirigit als socis de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

A la una del migdia tindrà lloc a la plaça del Pati el concurs de menjar calçots. Aquest genera molta expectació entre el públic. A les dues del migdia es repartiran els premis dels diferents concursos. 

Comentarios
Multimedia Diari