Vila-rodona anuncia la desinfecció dels principals carrers i garanteix el suministre d'aigua

L’acció es realitza amb la col·laboració del Celler Cooperatiu , que cedeix la maquinària, el material i els tractoristes voluntaris

07 abril 2020 16:37 | Actualizado a 07 abril 2020 16:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Vila-rodona, ha arribat a un acord amb el Celler Cooperatiu per a realitzar la desinfecció dels principals carrers del municipi. Els treballs, que consistiran en un tractament desinfectant, es realitzaran, a partir d’avui, a partir de les nou del vespre per tal de causar les mínimes molèsties a la població.

No obstant, es demana que, mentre duri l’operació, tothom tanqui portes i finestres i que no surti a l’exterior. El Celler Cooperatiu facilita el material, maquinària i tractoristes. Llistat de carrers que es desinfectaran:

  • C/ de les escoles
  • C/ del Columbari
  • Av. Enric Benet
  • Plaça dels Arbres
  • Plaça Catalunya
  • C/de les Hortes
  • C/ Sant Llorenç
  • C/ Doctor Ferrer
Repartiment de mascaretes

Avui dimarts també s’han començat a repartir un miler de mascaretes que han elaborat les voluntàries que han respost a la crida de l’ANC i l’Ajuntament per tal de proveir de recursos de protecció als veïns del terme municipal.

En total, es repartiran un miler de mascaretes a la població amb la franja d’edat més vulnerable. A partir de demà, els veïns i les veïnes majors de 75 anys rebran dues mascaretes i les instruccions d’ús a la bústia de casa. La resta es distribuiran a les botigues.

Abastament d’aigua

Finalment, avui també s’ha informat que es garanteix el subministrament d’aigua durant el període de confinament, ja que l’estat d’alarma ha coincidit amb el canvi de gestió de l’abastament d’aigua a càrrec de Giacsa. En aquest sentit, l’Ajuntament ha adoptat les següents mesures:

-Giacsa assumirà el cost financer i no facturarà el primer trimestre del present any, realitzant una facturació conjunta dels dos primers trimestres amb lectures
reals el mes de Juliol, amb la confiança que estigui superada en aquell moment, l’actual situació.

- En les actuals circumstàncies, els recursos de GIACSA es destinaran a garantir la prestació del servei perquè la qualitat i seguretat de l’aigua potable
estigui garantida en tot moment eliminant, mentre es mantingui l’estat d’alarma, les tasques no vitals per al servei, és a dir: lectures, obres etc. Es redueixen les activitats exteriors a les tasques imprescindibles: controls de qualitat, manteniments generals, control de xarxa i urgències.

-El servei d’atenci al públic del servei municipal d’aigua es realitzarà per via telefònica al: 977 63 80 06; i digital: aiguesdevilarodona@giacsa.com.

Comentarios
Multimedia Diari