Vine al Concert de la Watermelon Pool!

Sortegem 15 entrades dobles per a l'esdeveniment del proper 31 de juliol a la Sala El Cau de Tarragona. Entra i descobreix com aconseguir-ne una!

19 mayo 2017 22:20 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Diari de Tarragona i la Watermelon Pool sortegen quinze entrades dobles per al concert de presentació d’aquest esdeveniment que es farà el proper divendres 31 de juliol (23h) a la Sala El Cau de Tarragona. La festa tindrà diferents sorpreses i permetrà conèixer en persona les 30 ‘celebrities’ tarragonines que opten a remullar-se a la Watermelon Pool del 15 d’agost durant les festes de Sant Magí. A banda, hi haurà l’actuació en directe dels Filippo Landini.

Només t’has de fer seguidor de la pàgina de Facebook del Diari (si encara no ho ets) i posar ‘M’agrada’ a la notícia que acompanya el concurs per entrar en el sorteig d’una entrada doble per a la festa.

Cada setmana, de dilluns a divendres (i durant tres setmanes), sortejarem 5 entrades dobles. Els guanyadors s’anunciaran els divendres 17, 24 i 31 de juliol, a les 19 hores, a través del Facebook i la pàgina web del Diari de Tarragona. Els afortunats seran contactats pel Diari de Tarragona a través de missatge privat de Facebook i hauran de facilitar el seu nom complet i DNI, per tal que puguin recollir la seva entrada doble en el moment d’accés a la festa de la Sala El Cau de Tarragona (carrer Trinquet Vell, 2).

Les persones que hagin resultat guanyadores no podran optar a aconseguir una segona invitació doble.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari