Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vopak Terquimsa inverteix 7,5 milions en una nova terminal al Port de Tarragona

L'empresa logística amplia fins als 400.000 metres cúbics la capacitat de les seves instal·lacions

ACN

Whatsapp
Els tancs de la nova terminal de Vopak Terquimsa al Port de Tarragona. Foto: Vopak Terquimsa

Els tancs de la nova terminal de Vopak Terquimsa al Port de Tarragona. Foto: Vopak Terquimsa

La companyia logística Vopak Terquimsa ha posat en servei una nova terminal al Port de Tarragona que li ha permès guanya una capacitat d'emmagatzematge de 13.200 metres cúbics -repartits en sis nous tancs-. Amb una inversió de 7,5 MEUR, el projecte Buenavista es va iniciar al primer trimestre del 2015 i ha tingut una durada de deu mesos. Està emmarcat en el pla estratègic 2012-2016 de l’empresa, que ha suposat una inversió total de 19 MEUR a Tarragona en els darrers quatre anys. L’empresa especialitzada en l’emmagatzematge de líquids de productes químics a granel ja disposa de més de 400.000 metres cúbics de capacitat al Port de Tarragona.

El director general de Vopak Terquimsa, Ignacio Casajús, ha afirmat que “la companyia guanya capacitat en un moment en què hi ha negoci, ja que existeix una demanda real”. L’objectiu, segons la companyia, no només passa per convertir la planta en un punt estratègic d’importació i exportació, sinó “alinear-se amb el clúster químic ChemMed i afermar-nos com el ‘hub’ de la Mediterrània Occidental”. Amb l’ampliació del Moll de la Química realitzada el 2014, l’empresa ocupa un terç de les 36 hectàrees del moll del port tarragoní.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También