Vorera per anar de la parada d'autobús fins a l'escola Pràctiques i el Campus Sescelades de Tarragona

La brigada municipal ha formigonat 20 metres de vorera per poder connectar la parada d'autobús de la N-240 i els centres educatius. L'actual accés era de terra premsada i es convertia en un fangar en dies de pluja

10 febrero 2020 17:01 | Actualizado a 10 febrero 2020 17:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Tarragona ha procedit a l’arranjament d’un tram de calçada, entre la carretera nacional 240 i el Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

En concret, s’ha fet una vorera amb una capa de formigó  per tal de facilitar el pas de vianants i dels estudiants que van a la Zona Educacional, especialment per accedir a l’Escola de Pràctiques i a l’Escola d’Art i Disseny. El nou tram de vorera de 20 metres de llargada, que fins ara era un fangar,  millora  la circulació de les persones i connecta la parada d'autobús municipal amb els centres educatius.

El conseller de Territori, Xavi Puig, ha manifestat que “pel govern municipal arreglar aquesta entrada de Tarragona serà prioritari. Aquest és un eix sobre el que farem diverses actuacions per tal que el puguin transitar amb seguretat i accessibilitat totes les persones”.

Comentarios
Multimedia Diari