Vuit vallencs podran gaudir de la diada castellera al balcó de l’Ajuntament

29 julio 2019 09:00 | Actualizado a 30 julio 2019 12:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vuit vallencs gaudiran de la diada castellera al balcó de l’Ajuntament. La diada de Santa Úrsula del 27 d’octubre serà la primera de les actuacions en la que s’obriran els balcons de l’Ajuntament als vallencs però això s’estendrà també a totes les altres jornades castelleres a la plaça del Blat, en concret, la Nit de Completes, Sant Joan, Firagost i l’actuació de la Diada.

D’aquesta manera s’organitzarà un sorteig entre tots els vallencs que vulguin veure les diades des de l’edifici de l’Ajuntament. Així ho va anunciar l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré al dia de la presentació del cartell de Santa Úrsula. El dissenyador i il·lustrador Hernán en H ha estat l’autor de la imatge gràfica de la Fira de Santa Úrsula de Valls i el 9è Fòrum Casteller de Catalunya, que tindran lloc entre el 21 i 27 d’octubre. La temàtica juga amb castelleres i castellers de les dues colles dels Xiquets de Valls i la deconstrucció de la façana de l’edifici de l’Ajuntament de Valls, de la plaça del Blat, quilòmetre zero del món casteller.

L’encàrrec a Hernán en H va ser realitzat per la comissió participativa d’imatge adscrita a la Xarxa de Cultura de Valls. Va jugar amb els colors vermell i rosat de les colles castelleres.

Comentarios
Multimedia Diari