Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Xerrada de cinema a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona

La conferencia d’Adrià Garcia i Javier Verdugo tindrà lloc dijous 23 de novembre i permetrà conèixer el procés de treball animat de: Un monstre en ve a veure.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Portada de la pel·lícula de Juan Antonio Bayona.

Portada de la pel·lícula de Juan Antonio Bayona.

"Així vam fer l’animació a Un monstre em ve a veure" és el títol de la conferencia que els professionals responsables de l’animació d’aquest guardonat film, Adrià Garcia i Javier Verdugo, pronunciaran el proper dijous, 23 de novembre, a les 11 del matí a l’Espai Piscina de l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona.

El conferenciants explicaran el procés creatiu i tècnic, tant a la fase d'il·lustració, com d'animació; i oferiran diversos fragments audiovisuals que mostren el desenvolupament i evolució del projecte fins al resultat final. La xerrada és oberta al públic i amb entrada lliure.

La pel·lícula de gènere fantàstic dirigida per Juan Antonio Bayona, basada en la novel·la homònima de Patrick Ness (2011), ha estat àmpliament reconeguda i ha rebut 9 premis Goya i 8 premis Gaudí entre altres guardons.

Garcia i Verdugo són professionals que estan al darrere dels dos estudis independents de Barcelona que treballen directament en les més destacades produccions internacionals: Headless Studio i Glassworks Barcelona, respectivament.

Els seus responsables de disseny de personatges, direcció d'art i d’animació seran a Tarragona per parlar dels dos contes animats integrats en el llargmetratge de J.A. Bayona, considerats una part essencial de la pel·lícula Un monstre em ve a veure.

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona compta amb el cicle de grau Superior d'Animació des de fa tres anys i hi ha una aposta clara per a poder formar als alumnes d'una manera transversal en tots i cadascun dels processos creatius que formen part de l'animació. En aquest sentit, es contacta amb primeres figures del món de l'animació que puguin explicar, de primera i valuosa mà, tota mena de processos i tècniques.

Temas

Comentarios

Lea También