Xerrada de cinema a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona

La conferencia d’Adrià Garcia i Javier Verdugo tindrà lloc dijous 23 de novembre i permetrà conèixer el procés de treball animat de: Un monstre en ve a veure.

21 noviembre 2017 17:13 | Actualizado a 21 noviembre 2017 17:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

"Així vam fer l’animació a Un monstre em ve a veure" és el títol de la conferencia que els professionals responsables de l’animació d’aquest guardonat film, Adrià Garcia i Javier Verdugo, pronunciaran el proper dijous, 23 de novembre, a les 11 del matí a l’Espai Piscina de l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona.

El conferenciants explicaran el procés creatiu i tècnic, tant a la fase d'il·lustració, com d'animació; i oferiran diversos fragments audiovisuals que mostren el desenvolupament i evolució del projecte fins al resultat final. La xerrada és oberta al públic i amb entrada lliure.

La pel·lícula de gènere fantàstic dirigida per Juan Antonio Bayona, basada en la novel·la homònima de Patrick Ness (2011), ha estat àmpliament reconeguda i ha rebut 9 premis Goya i 8 premis Gaudí entre altres guardons.

Garcia i Verdugo són professionals que estan al darrere dels dos estudis independents de Barcelona que treballen directament en les més destacades produccions internacionals: Headless Studio i Glassworks Barcelona, respectivament.

Els seus responsables de disseny de personatges, direcció d'art i d’animació seran a Tarragona per parlar dels dos contes animats integrats en el llargmetratge de J.A. Bayona, considerats una part essencial de la pel·lícula Un monstre em ve a veure.

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona compta amb el cicle de grau Superior d'Animació des de fa tres anys i hi ha una aposta clara per a poder formar als alumnes d'una manera transversal en tots i cadascun dels processos creatius que formen part de l'animació. En aquest sentit, es contacta amb primeres figures del món de l'animació que puguin explicar, de primera i valuosa mà, tota mena de processos i tècniques.

Comentarios
Multimedia Diari