Xiquets del Serrallo trasllada la Diada Blava al Cós del Bou per defensar el referèndum

Com a conseqüència, els Castellers de Sant Cugat han pres una decisió semblant i no participaran en la Diada Blava per ser al seu poble 

29 septiembre 2017 16:50 | Actualizado a 07 noviembre 2017 13:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Xiquets del Serrallo han pres la decisió de modificar el lloc de la Diada Blava prevista per al proper dissabte 30 de setembre a les 18:00 hores a la plaça de Sant Magí del barri del Serrallo. El nou emplaçament serà el carrer Cós del Bou número 23, al costat del local de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

La decisió s’ha pres després que la societat tarragonina organitzés activitats socials i culturals als centres de votació, entre ells el local de la Colla Jove. Aquesta decisió ha estat consensuada amb la resta de colles participants a la Diada Blava i la finalitat del canvi de localització de la diada és estar al costat dels castellers de la Colla Jove i de la gent que vol votar aquest diumenge 1-O. 

Com a conseqüència, els Castellers de Sant Cugat han pres una decisió semblant i no participaran en la Diada Blava per poder estar al seu municipi, segons asseguren des dels Xiquets del Serrallo, que diuen respectar la seva decisió i esperar poder actuar amb els castellers de Sant Cugat en properes ocasions.

Pel que fa a la festa posterior, prevista al local dels Xiquets del Serrallo, s'ha suspès. A més, els Xiquets del Serrallo demanen disculpes als simpatitzants i aficionats que esperaven poder gaudir d’una jornada castellera a la plaça de Sant Magí del Serrallo i reiteren les ganes de tornar a actuar-hi en properes ocasions. "Des dels Xiquets del Serrallo seguirem defensant el dret a decidir del poble de Catalunya així com les seves institucions i els drets del poble de Catalunya", sentencien.  

 

Comentarios
Multimedia Diari