‘You Say Tomato’ tanca el cicle #LaTronoACasa

Aquest cap de setmana també es podran veure pel seu canal 
les produccions ‘La Marató de Nova York’ i ‘Una altra nit’

24 abril 2020 08:40 | Actualizado a 24 abril 2020 11:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fa un mes, des que va començar el confinament, que la Sala Trono-Armanyà de Tarragona ha posat tot els esforços en fer arribar la seva programació a totes les llars, per tal de fer passar millor el tancament. Han estat dotze produccions pròpies a través del seu canal de Youtube que ja superen les 11.000 visualitzacions i han portat el teatre a més de 4.000 llars.

Aquest cap de setmana, en què la sala tenia previst finalitzar la temporada 2019-2020, seran tres obres més de #LaTronoACasa les que acomiadaran aquesta temporada tan singular. Les tres obres completes es seguiran emetent a través del canal de YouTube en l’horari habitual de la sala i estaran disponibles durant 48 hores. D’aquesta manera, es tanca la programació oferint gratuïtament fins a 15 produccions pròpies.

Així, avui, a les 20.30 hores, es presenta Una altra nit de Pau Ferran i Bàrbara Roig i interpretada per aquests. Una peça d’amor a tot allò que ens fa reconeixibles els uns amb els altres. El paisatge, l’accent, i sobretot els records que compartim totes les persones de Camp de Tarragona.

A partir de dissabte a les 20.30 hores: La Marató de Nova York d’Edoardo Erba, una comèdia que corre sola i un desafiament que vencen els dos protagonistes, interpretats per Joan Negrié i Albert Triola, que corren durant tota la funció.

Diumenge 19 a les 18.30 hores: Tanquen la programació de #LaTronoACasa amb l’aclamada tragicomèdia musical You Say Tomato de Joan Yago, guanyadora del premi Serra d’Or de la crítica al millor text teatral, dirigida per Joan Maria Segura Bernadas i interpretada per Anna Moliner i Joan Negrié.

Es poden gaudir dels continguts #LaTronoACasa a través dels seus comptes d’Instagram, Twitter i Facebook. Malgrat tot, l’equip de la sala recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

Comentarios
Multimedia Diari