Alcover finalitza els treballs per millorar la seguretat al carrer 11 de Setembre

Els treballs han consistit en reestructurar la zona d’estacionament en bateria, que ha passat a ser de bateria inversa

| Actualizado a 07 abril 2019 10:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Alcover ha executat una de les actuacions incloses en el Pla Local de Seguretat Viària, en el marc d’un conveni de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, com és la nova senyalització viària al carrer 11 de Setembre i a l’avinguda de Reus. Els treballs han consistit en reestructurar la zona d’estacionament en bateria, que ha passat a ser de bateria inversa, és a dir, que l’aparcament del vehicle es fa marxa enrere però la incorporació a la carretera es fa de cara.

Amb aquesta acció vol «minimitzar els possibles accidents i que la incorporació de la via sigui més segura per totes les parts, vehicles i vianants». A més, també s’ha delimitat i pintat el nou pas de vianants entre l’encreuament de l’avinguda de Reus i el carrer 11 de Setembre, per fer-lo més visible.

Per altra banda, s’ha incorporat, al carrer 11 de Setembre, una zona de càrrega i descàrrega que facilitarà la tasca als comerços i com proporcionarà una zona fixa d’estacionament pel centre de rehabilitació, ubicat al carrer Doctor Pere Güell. Aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla Local de Seguretat Viària 2019-2022 que contempla una sèrie de recomanacions amb l’objectiu reduir l’accidentalitat i la prevenció de sinistres a la xarxa viària urbana.

Comentarios
Multimedia Diari