Ballesteros celebra la licitació del Fòrum Judicial

L'alcalde de Tarragona destaca la inversió anunciada per BASF a la ciutat malgrat els "incompliments" del govern espanyol amb el tercer fil

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, celebra que el Govern hagi tret a licitació les obres del Fòrum Judicial de la ciutat, que s'inaugurarà el 2017 en un solar proper a l'Hospital Joan XXIII i permetrà acabar amb l'actual dispersió de les seus judicials de la ciutat. "El projecte ja no té marxa enrere", ha subratllat Ballesteros. El batlle ha destacat que el nou edifici judicial disposarà del "doble" de la superfície prevista, ja que el Centre Obert que també s'hi havia projectat, s'ubicarà finalment a l'actual centre penitenciari. D'altra banda, Ballesteros ha celebrat que BASF inverteixi 21 MEUR en una nova planta a la ciutat malgrat els "incompliments" de l'Estat amb del tercer fil. 

En un altre de coses, Ballesteros ha defensat que, amb l'inici dels moviments de terres a l'Anella Mediterrània aquest dimarts, "es demostra que els Jocs Mediterranis van endavant".

L'alcalde ha apuntat també que, en tres setmanes, s'enllestirà la reparcel·lació del pla parcial 10, on s'ubicarà l'IKEA, que preveu obrir portes a finals de 2016 o principis de 2017. 

A més, Ballesteros ha avançat la nova avinguda que vertebrarà la zona comercial i l'Anella Mediterrània portarà el nom de l'exalcalde Josep Maria Recasens, mort el juny de 2013.

Segons Ballesteros, les "bones notícies" en l'àmbit del Fòrum Judicial i els Jocs, i les inversions de la química denoten el "dinamisme" que viuen tant la ciutat de Tarragona com el territori.

Comentarios
Multimedia Diari