Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Cims Jurídics Advocats: obté la teva segona oportunitat amb nosaltres

Amb més de 300 expedients tramitats des de 2019, aquest despatx d’advocats és líder en procediments de la Llei de la Segona Oportunitat a Tarragona

20 noviembre 2023 12:48 | Actualizado a 20 noviembre 2023 12:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb una dedicació inviolable als nostres clients, CIMS JURÍDICS ADVOCATS és un despatx d’advocats format per set professionals compromesos amb l’honestedat, la transparència i la proximitat. Ens especialitzem en tots els àmbits del Dret, amb destresa en Dret Civil, Mercantil, Penal, Administratiu i Laboral. La nostra nova incorporació en Dret d'Estrangeria, juntament amb l’enfocament creixent en la Llei de la Segona Oportunitat, destaca el nostre compromís amb els clients en moments crítics.

Llei de la Segona Oportunitat:

reinicia la teva vida financera

Amb més de 300 expedients tramitats des de 2019, CIMS JURÍDICS és líder en procediments de la Llei de la Segona Oportunitat a Tarragona. Aquesta legislació ofereix una segona oportunitat a aquells que enfronten dificultats econòmiques insuperables. Mitjançant l'exoneració dels deutes, permetem als nostres clients començar de nou sense càrregues financeres, amb l'objectiu de redefinir el seu futur econòmic.

Com funciona la segona oportunitat?

La tramitació implica la presentació d'un concurs voluntari, on la bona fe del deutor és clau. El perdó dels deutes s'obté demostrant esforços significatius per pagar-los. Amb l'atenció personalitzada de CIMS JURÍDICS, assegurem una preparació exhaustiva de cada cas, optimitzant les possibilitats d'èxit.

És possible per a tothom?

Sí, tots els nostres clients han aconseguit la seva segona oportunitat. Amb resolucions favorables i més de mig milió d'euros exonerats en l'últim cas, demostrem que aquesta opció és viable amb assessorament professional.

No només per a individus: empreses amb dificultats econòmiques.

No només ajudem individuals; especialitzats en concursos d'empreses, busquem les millors solucions per superar situacions empresarials difícils. Com a administradors concursals en diversos jutjats, garantim que els deutes empresarials quedin a les empreses sense afectar els socis.

Altres àmbits del dret amb cims jurídics.

A banda de la Segona Oportunitat, oferim solucions en totes les branques del Dret. Ja sigui un divorci, accident de trànsit, procediment penal, reclamació de despeses hipotecàries o defensa contra entitats financeres, a CIMS JURÍDICS tenim la resposta. Amb un departament laboral i d'estrangeria recentment reforçats, cobrim totes les teves necessitats.

Amb nosaltres, no només obteniu assistència legal; guanyeu una segona oportunitat per construir un futur lliure de deutes. Confia en CIMS JURÍDICS ADVOCATS per superar els reptes legals amb èxit.

Comentarios
Multimedia Diari