Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Comencen les reserves per visitar Magatzem Reial de Tarragona

Els patges dels Reis d’Orient s’instal·laran al refugi número 1 del Moll de Costa del 27 al 30 de desembre

| Actualizado a 14 diciembre 2022 13:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A partir del dijous 15 de desembre a les 11 h, ja es poden adquirir les invitacions per visitar el Magatzem Reial que s’instal·larà, un any més, al refugi número 1 del Moll de Costa, espai que l’Ajuntament de Tarragona i el Port cedeixen als patges de ses Majestats els Reis Mags d’Orient per tal de preparar i embolicar tots els regals que repartiran als infants de la ciutat durant la nit del 5 de gener.

Les invitacions estaran disponibles en línia a través del web i cada persona podrà adquirir un màxim de sis sense cap límit d’edat pel que fa als visitants. Com en altres edicions, per adquirir-les serà necessari aportar una fiança de 2 € per visitant, que es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a la cita reservada.

$!Cartell promocional per la visita al Magatzem Reial. Foto: Ajuntament de Tarragona

El Magatzem Reial estarà obert del 27 al 30 de desembre i disposarà d’un servei de visites guiades a càrrec dels mateixos patges, que, tot i que estaran treballant intensament posant a punt les dotze carrosses i preparant els regals, explicaran als visitants tota mena de detalls sobre la preparació d’aquesta nit tan màgica.

El Magatzem Reial està coorganitzat per l’Ajuntament de Tarragona i el Port Tarragona. Enguany, com a novetat, compta amb la col·laboració de la Fundació Estela que incorpora usuaris seus a l’equip de patges reials del Magatzem.

Comentarios
Multimedia Diari