Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Creu Roja Tarragona rep el suport de Viamed Monegal

L’Hospital ha fet entrega d’un donatiu per valor de mil euros a l’entitat, que es destinaran a finançar el projecte ‘Promoció de l’Èxit Escolar’, adreçat a infants en situació d’exclusió social.

11 agosto 2022 17:34 | Actualizado a 11 agosto 2022 17:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Hospital Viamed Monegal ha realitzat un donatiu de 1.000 euros a Creu Roja després de guanyar el tercer premi del concurs que organitza anualment la cadena de centres hospitalaris Viamed. En aquest s’atorguen 3 premis de 1.000€, 2.000€ i 3.000€ als tres centres Viamed que més ‘M’agrada’ aconsegueixin a les xarxes socials, i que han de destinar-se a una entitat social del territori.

En aquesta ocasió l’Hospital Viamed Monegal ha escollit Creu Roja Tarragona com a organització beneficiària del premi, per la seva labor constant amb els col·lectius més vulnerables de la ciutat, i la seva tasca de promoció de la salut, sobretot durant l’època de pandèmia.

Concretament, l’aportació anirà destinada al projecte ‘Promoció de l’Èxit Escolar’, que Creu Roja realitza des de l’àmbit Joventut amb infants i joves en risc d’exclusió social de la demarcació.

Aquest projecte se centra en reforçar les competències acadèmiques de nens i nenes en dificultat social, promocionant l’adquisició de coneixements i també d’hàbits de vida saludables.

Actualment, Creu Roja Joventut Tarragona dona suport a més de 350 infants, adolescents i famílies en situació de vulnerabilitat arreu del territori, a través de diversos projectes que tenen per objectiu acompanyar als més petits en la millora de les seves habilitats educatives, socials i emocionals, així com promoure espais d’oci saludable.

L’entitat compta amb més de 10 projectes actius a la província dirigits a infants i joves, que es desenvolupen en diferents municipis gràcies a l’ajuda de més de 200 persones voluntàries.

El president de Creu Roja Tarragona, el Sr. Ramon Grau, ha volgut destacar la rellevància que empreses i institucions com l’Hospital Viamed Monegal col·laborin amb l’organització humanitària per tal de tirar endavant l’acció que es duu a terme a la província. “El suport de tots els nostres socis, sòcies i donants ens permet continuar atenent a persones que es troben en situació de vulnerabilitat. Una atenció que, en el cas de la infància, és encara més indispensable, ja que treballem per tal que els nens i nenes optin a tenir un futur millor”, ha apuntat.

Comentarios
Multimedia Diari