Dow Chemical rep 250 veïns de La Pobla de Mafumet en la reinauguració del monòlit de la Mare de Déu del Lledó

Degut a l'emplaçament de nous equipaments i serveis tècnics al voltant del cracker, ha estat imprescindible reubicar el monòlit dins de les instal·lacions de Dow, mantenint així la localització del monument en l' indret on antigament hi havia l'ermita de Sant Joan del Lledó

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

250 veïns i veïnes, de La Pobla de Mafumet, junt amb l’alcalde i diversos membres consistorials, han participat a la tradicional Jornada de Portes Obertes organitzada per Dow Chemical, a les seves instal·lacions de Tarragona. Aquesta trobada, que enguany ha celebrat la 33a edició, s’emmarca en el programa d’actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Lledó, patrona de La Pobla, la qual compta amb un monòlit a les instal·lacions de Dow, al polígon nord. Enguany, aquest ha estat re-inaugurat ja que, degut a l’emplaçament de nous equipaments i serveis tècnics al voltant del cracker, ha estat imprescindible reubicar el monòlit dins de les instal·lacions de Dow, mantenint així la localització del monument en l’ indret on antigament hi havia l’ermita de Sant Joan del Lledó.

 

Durant aquesta 33a visita al monòlit, els pobletans i pobletanes han estat acompanyats per diferents representants de Dow com és el cas del director de Sostenibilitat i Infraestructura, Ignasi Cañagueral; de Comunicació i Relacions Institucionals, Pitu Boronat; i del Complex Nord, Eduardo Gadea, a més del propi director general de la companyia a Tarragona, Kepa Díaz de Mendibil; i del president de Dow Chemical Ibérica, Anton Valero.

 

Aquest últim ha agraït la visita un any més, explicant amb orgull que “ha participat de manera activa en aquesta trobada des del 1984”. Aquest any, però, ha estat una visita especial degut a la reubicació del monòlit, un fet que Valero ha recordat tot agraint “el suport i la comprensió que els pobletans han tingut envers la reorganització del monòlit.

 

Per la seva banda, Kepa Díaz de Mendibil ha destacat que “el canvi d’ubicació ve motivat per la continua voluntat de millorar en la seguretat del procés productiu”. Així doncs, Dow ha convertit aquesta necessitat en oportunitat, situant la peça en un lloc més ampli, visible i segur, el qual millora la visita al mateix”.

 

Un cop finalitzat l’acte religiós al monòlit, els assistents han gaudit d’un recorregut per les instal•lacions de Dow al polígon nord. Acompanyats dels responsables de la companyia, han conegut de primera mà els diferents detalls que formen el procés productiu de la companyia,així com les tasques que desenvolupa en matèria de seguretat i medi ambient

L’acte ha finalitzat amb un dinar de germanor entre pobletans i membres de Dow Tarragona.

 

Comentarios
Multimedia Diari