Dow lliura el 41è Premi Dow al millor estudiant de la ETSEQ

L'acte inclourà una ponència que serà impartida per la reusenca Ester Baiget, Business President de Dow Industrial Solutions

| Actualizado a 25 abril 2019 11:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta tarda es lliura el 41è Premi Dow al millor estudiant de màster en Enginyeria Química de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) que acabi enguany. El guanyador o la guanyadora ha de demostrar la utilització de les competències que empresa i ETSEQ  comparteixen: iniciativa, versatilitat, lideratge, competència i responsabilitat, comunicació, treball en equip i orientació al client. El premi és una oportunitat laboral per a la persona guanyadora.

A l'acte la reusenca Ester Baiget, Business President de Dow Industrial Solutions, imparteix una ponència, en presència de la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat Àngels Chacón. Estan presents la rectora de la URV María José Figueras, el director general de Dow Espanya i Portugal Jon Víctor Bilbao, i Jaume Sariol, director del Complex Industrial de Dow Tarragona.

 
 

Baiget ha impulsat un canvi transformador i ha millorat la rendibilitat en una àmplia varietat d'empreses al llarg de la seva dilatada carrera, que inclou una variada experiència internacional com a líder empresarial i tècnica comercial. 

Es va incorporar a Dow el 1995 com a enginyera a Tarragona. Des de llavors, ha exercit una varietat de funcions tècniques, comercials i estratègiques de creixent importància i responsabilitat fins que, l'any 2016, va passar a ocupar el seu actual càrrec de Business President.

Representa Dow com a Vicepresidente d'EPCA i és patrocinadora excecutiva d'un dels grups de xarxes d'empleats més recents de Dow, RISE. També és embaixadora de STEM. Amb seu a Horgen, Suïssa, Baiget té un títol d'enginyer químic i un MBA de la Universitat Rovira i Virgili.

Comentarios
Multimedia Diari