El Camp de Mart, escenari habitual de ‘botellons’

La brutícia va sorprendre sobretot els espectadors de Tarraco 
Viva que anaven a veure un espectacle de gladiadors a l’Auditori

| Actualizado a 24 mayo 2021 05:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb l’acabament del toc de queda, els joves de Tarragona busquen espais per poder seguir la festa després que els bars tanquin. La nit de dissabte, com és habitual, va ser el torn de l’esplanada que hi ha al Camp de Mart. Un grup bastant nombrós de joves es van reunir al lloc per beure fins a altes hores de la matinada. L’endemà, la plaça del parc es va despertar plena de botelles de vidre –embolcalls de begudes alcohòliques–, llaunes de cervesa buides, gots de paper i bosses de plàstic.

Justament ahir, l’Auditori del Camp de Mart acollia un dels espectacles centrals del festival Tarraco Viva, les tradicionals lluites de gladiadors. Els espectadors, que van haver de fer cua, miraven perplexes l’escena. «És la primera vegada que vinc a Tarragona i he al·lucinat amb la brutícia que hi ha», deia Lourdes Yago, veïna de Tremp. Al costat, una tarragonina es tapava la cara com si la situació l’avergonyís.

Per la seva banda, el conseller de Neteja de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, assegurava que «tan bon punt hem detectat aquest problema, hem enviat un efectiu perquè retirés tota la brutícia». Cal recordar que la neteja en recintes enjardinats no depèn directament de l’àrea de Neteja, sinó de Parcs i Jardins. Tot sembla apuntar que durant els caps de setmana, aquest servei no porta a terme tasques de neteja. A última hora de la tarda d’ahir, l’esplanada estava neta.

Comentarios
Multimedia Diari