El marxandatge de Santa Tecla, a la venda als mercats

Els clients que presentin tiquets de compra superiors a cinc euros, comptaran amb descomptes que aniran de 0,50 a 3 euros

26 agosto 2020 08:50 | Actualizado a 15 septiembre 2020 18:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta posaven a la venda al llarg del dia d’ahir, i fins al 12 de setembre, els productes de Santa Tecla 2020. Com cada any, els mercats municipals de la ciutat comptaran amb un punt de venda, on es podran adquirir els elements més tradicionals de les festes de la ciutat, aquest any molt marcades per les mesures de prevenció per la Covid-19.

Els mercats municipals oferiran fins a un total de 18 productes festius, entre els quals destaquen la bossa, diferents figures de goma dels elements del Seguici Popular, el Barrilet, llibres o la samarreta de Santa Tecla 2020. Aquest any, l’element més popular del marxandatge de festes guanya especial rellevància no només en tractar-se d’un any atípic, sinó perquè amb la venda de cada samarreta es destinarà un euro a La Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a la lluita contra la pandèmia de la Covid-19.

Com és habitual, els productes dels punts de venda dels mercats municipals es podran adquirir a preus especials, amb descomptes que van dels 0,50 als tres euros. Per beneficiar-se dels descomptes només caldrà presentar els tiquets de les compres que s’hagin realitzat a les diferents parades, superiors a cinc euros.

Els horaris dels punts de venda seran els següents: al Mercat Central (parada La Teca i la Meca) de dilluns a dissabte, de 8:30 a 21 h; al Mercat de Torreforta, de dijous a dissabte, de 8:30 a 14 h i també de 17:30 a 20:30 h els divendres.L’empresa municipal de mercats, conscient de la seva responsabilitat social i el seu compromís en aquest àmbit, ha arribat a un acord de col·laboració amb la Fundació Topromi, per tal que siguin els seus membres els qui gestionin i atenguin els punts de venda del marxandatge festiu.

La Fundació Topromi és una entitat que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional i per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

Al llarg dels propers dies s’aniran coneixent més detalls de la celebració de la Santa Tecla d’enguany, que no podrà comptar amb el Seguici Popular, i que estarà marcat per l’evolució de la pandèmia al llarg de les properes setmanes.

Comentarios
Multimedia Diari