El Temps a Tarragona: Persisteixen els núvols i les precipitacions

La previsió meteorològica d'aquest dious, 23 de setembre

| Actualizado a 22 septiembre 2021 11:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada la nuvolositat augmentarà de sud a nord del país i quedarà el cel entre molt ennuvolat i cobert al matí, amb algunes nuvolades al litoral, si bé hi haurà alguna clariana transitòria al Pirineu i al quadrant nord-est. A mesura que avanci la tarda s'aniran obrint clarianes en general i quedarà poc ennuvolat a la nit, si bé podran persistir els intervals de núvols a l'extrem sud.

Precipitacions

De matinada s'esperen xàfecs acompanyats de tempesta al terç sud que s'aniran desplaçant a altres zones del territori amb el pas de les hores, menys probables al quadrant nord-oest. A partir del migdia la precipitació tendirà a desaparèixer, tot i que encara en serà possible al terç sud. Serà d'intensitat entre feble i moderada i acumularà quantitats entre minses i poc abundants, si bé és possible que a la zona avisada sigui localment forta o molt forta i acumular quantitats extremadament abundants al llarg de tot l'episodi (més de 100 mm). Localment la precipitació anirà acompanyada de calamarsa i no es descarten fenòmens de temps violent.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima baixarà lleugerament, si bé ho farà de forma moderada, localment acusada, a punts de la meitat sud del país. La mínima es mourà entre els 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 10 i 15 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima oscil·larà entre els 20 i 25 ºC, localment més baixa a zones elevades.

Visibilitat

Visibilitat bona, tot i que serà regular a la meitat sud, o localment dolenta a l'extrem sud, sobretot fins al migdia i en moments de xàfec.

Vent

Al litoral bufarà vent entre fluix i moderat amb ratxes fortes i alguna de molt forta de component nord i est, amb predomini del gregal. A l'interior bufarà fluix amb cops moderats de component est, tot i que a l'interior de la meitat oest hi haurà estones de component oest.

Comentarios
Multimedia Diari