El Temps a Tarragona: Cel serè excepte al final del dia

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 16 de gener

| Actualizado a 15 enero 2022 17:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel es mantindrà serè en general, si bé al final del dia arribaran algunes bandes de núvols alts pel nord. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos fins al final del matí a Ponent.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura es mantindrà sense canvis significatius, si bé a punts del litoral i de la vall de l'Ebre la màxima podrà pujar lleugerament. L'ambient serà molt fred fora de les hores centrals del dia, amb glaçades entre moderades i fortes a l'interior i alguna de feble al litoral, preferentment al nord del sector. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La temperatura mínima es mourà entre els -9 i -4 ºC al Pirineu, Prepirineu i la depressió Central, tot i que localment podrà ser més alta a cotes mitjanes i altes, entre els -1 i -6 ºC al quadrant nord-est i al prelitoral sud, i entre els 1 i -4 ºC al prelitoral central i entre els 3 i -2 al litoral, malgrat que localment podrà ser més alta. La temperatura màxima se situarà entre els 10 i 15 ºC al litoral i al prelitoral, entre 5 i 10 ºC a Ponent i a l'Altiplà Central i entre 7 i 12 ºC a la resta de l'interior.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, tret de punts de la depressió Central i de l'interior de la vall de l'Ebre on serà localment regular o dolenta fins a mig matí per la presència de bancs de boira i boirina. La boira serà gebradora.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable al llarg de la jornada, amb predomini del terral al litoral fins a mig matí i de nou a partir del vespre i del component oest en general durant les hores centrals del dia. Independentment, bufarà tramuntana entre fluixa i moderada al nord del Cap de Creus, amb algun cop fort a partir de mitja tarda.

Comentarios
Multimedia Diari