El Temps a Tarragona: Adéu als ruixats

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 19 de maig

| Actualizado a 18 septiembre 2021 18:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i durant bona part de la jornada a punts del litoral central i nord. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i en altres punts de l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat.

Precipitacions

De matinada i fins a mig matí és possible algun ruixat aïllat al litoral central i sud de la Costa Brava; a la tarda no se'n descarten al quadrant nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà lleugerament en general i moderadament a l'interior. Es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, Prepirineu i a l'altiplà central, entre 17 i 20 ºC al litoral central i sud, i entre 11 i 16 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà semblant al litoral i prelitoral central i baixarà lleugerament a la resta; arribarà a valors d'entre 17 i 22 ºC al Pirineu i Prepirineu, més baixa a la Val d'Aran, i entre 22 i 27 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general. Amb tot, de matinada i fins a primera hora del matí serà reduïda per la presencia de boira o boirina a valls i fondalades de l'interior de la meitat est, a la Vall d'Aran i a punts del Prepirineu.

Vent

Bufarà mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana a l'Empordà. Seran d'intensitat moderada amb cops forts, més fluix a la tarda. A la resta, el vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí. A partir de migdia s'imposarà el component oest a la meitat oest i el component sud i oest a la resta, en general entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari