El Temps a Tarragona: Alerta per vent fort

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 27 de novembre

| Actualizado a 26 noviembre 2021 17:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, si bé estarà puntualment mig o molt ennuvolat per la formació de núvols mitjans. A banda, a partir de migdia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral central. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada.

Pluges

S'esperen nevades febles al vessant nord del Pirineu i de forma més aïllada a altres punts de l'extrem nord de la serralada. Al llarg del dia, acumularan gruixos de neu abundants (entre 5 i 10 cm). En tot l'episodi, per damunt dels 2000 metres es podran acumular més de 20 cm de neu. A banda, és probable algun ruixat feble, aïllat i minso al matí a punts de la meitat oest i a la tarda del quadrant nord-est a la tarda, amb una cota de neu de al voltant dels 800 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre els -4 i 1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els -1 i 4 ºC a la depressió Central i prelitoral nord, entre els 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i entre els 3 i 9 ºC al litoral. La temperatura màxima quedarà similar o pujarà lleugerament. Oscil·larà entre els 4 i 9 ºC al Pirineu, o localment més baixa al vessant nord, entre els 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre les 9 i 14 ºC al prelitoral i entre els 12 i 17 ºC al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu serà regular o dolenta tota la jornada. Independentment, hi haurà bancs de boira o boirina matinals al nord de la depressió Central i valls del Prepirineu. A banda, a causa del vent es produirà el fenomen del torb a cotes altes del Pirineu.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb ratxes fortes o molt fortes a la meitat sud del país, a la Costa Brava i a cotes del Pirineu. Tot i això, el vent serà fluix i variable a punts del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari