El Temps a Tarragona: Atenció, glaçades febles al litoral de forma local

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 18 de gener

| Actualizado a 17 enero 2022 11:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

El cel romandrà serè. A més, a la tarda, és probable la formació d'algun núvol baix al sud de la Costa Brava i nord del litoral central.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Hi haurà glaçades moderades o fortes a l'interior, i de forma local també hi haurà glaçades febles al litoral. Hi haurà notable inversió tèrmica matinal. Oscil·larà entre l'1 i els 6'°C al litoral central i sud, entre 0 i -5'°C al prelitoral i al litoral nord i entre -2 i -7'°C a la resta. La màxima serà similar o lleugerament més alta tret del litoral i prelitoral nord on serà semblant o lleugerament més baixa. Se situarà entre els 10 i 15 ºC al litoral i al prelitoral, entre 5 i 10 ºC a Ponent, vessant nord del Pirineu i a l'altiplà Central i entre 7 i 12'°C a la resta de l'interior.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general. Tot i això, hi haurà bancs de boira i boirina matinals a fondalades de la depressió Central, sobretot a les valls dels rius. La boira serà gebradora.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable en general, amb terral matinal i nocturn al litoral. Durant les hores centrals de la jornada predominarà el vent de components sud i oest al litoral sud i central. Independentment, al nord del cap de Creus, bufarà tramuntana fluixa o moderada amb alguna ratxa forta fins al matí.

Comentarios
Multimedia Diari