El Temps a Tarragona: Baixen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 3 d'abril

| Actualizado a 03 abril 2019 05:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada augmentarà la nuvolositat i quedarà entre molt ennuvolat i cobert, especialment al sector central del litoral i prelitoral, així com a la resta de la meitat nord i est on, a més, hi haurà el creixement de nuvolades. Al llarg de la tarda, s'obriran clarianes per l'oest.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa i, en molts casos, es donarà al final del dia. La màxima baixarà moderadament. La mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al nord-est, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i al nord-est, entre 15 i 20 ºC al terç sud i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable. A la meitat oest bufarà el vent de components nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot de mestral al final del dia a les Terres de l'Ebre i al sud del cap de Salou. A banda, al nord de la Costa Brava bufarà la tramuntana també amb algun cop fort. A la resta dels sectors, serà fluix i variable, amb predomini del component est al centre del dia.

Visibilitat 

La visibilitat serà bona a la meitat sud i a Ponent i, en canvi, serà regular o localment dolenta a la resta.

Tendència per a demà

Al llarg de la matinada tendirà a minvar la nuvolositat i a mig matí quedarà serè o poc ennuvolat. A partir d'aleshores, creixeran nuvolades a zones de muntanya on quedarà mig ennuvolat, puntualment molt. A banda, al final del dia augmentarà la nuvolositat d'oest a est.

Comentarios
Multimedia Diari