El Temps a Tarragona: Continuen els núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 9 d'abril

| Actualizado a 09 abril 2019 05:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Previsió per a avui

Al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de la jornada, amb algunes clarianes momentànies durant el matí i amb el creixement de nuvolades a partir de migdia. A la resta del territori, de matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general. Durant el matí la nuvolositat es trencarà transitòriament, tot i que ja des de mig matí creixeran i arribaran nuvolades que durant la tarda deixaran el cel novament entre mig i molt ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima semblant. La mínima es situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió central i al prelitoral i entre 4 i 9 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable de matinada, amb intervals de calma a l'interior i terral al litoral, més reforçat a les Terres de l'Ebre. A partir d'aleshores s'imposarà el vent de component oest a la meitat oest, entre fluix i moderat amb cops forts, i fluix i de direcció variable però amb predomini del component sud a la resta del territori. Tot i això, al final del dia quedarà fluix i variable al Pirineu i Prepirineu.

Visibilitat 

Visibilitat entre bona i regular de matinada. La resta del jorn quedarà entre bona i excel·lent en conjunt, tret del Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est on continuarà regular, localment dolenta, sobretot en moments de xàfecs.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà, amb el creixement de nuvolades a punts de muntanya, i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat minvarà.

Comentarios
Multimedia Diari