El Temps a Tarragona: El cel estarà serè amb les tempertures a la baixa

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 14 d'octubre

13 octubre 2021 09:29 | Actualizado a 13 octubre 2021 11:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

En general el cel romandrà serè tot i que hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral al llarg del dia que deixaran el cel puntualment entre mig i molt ennuvolat a punts d'aquest sector. Independentment, a partir de migdia arribaran algunes traces de núvols alts al terç nord del país que tan sols enteranyinaran el cel.

Precipitacions

No es descarta alguna roina a punts del sector central del litoral i prelitoral que deixarien, en tot cas, acumulacions minses.

Temperatura

La temperatura serà lleugerament més baixa, especialment a l'Empordà on ho serà moderadament. Oscil·larà entre els 19 i 24 ºC al litoral i prelitoral, 13 i 18 ºC al Pirineu, i entre els 17 i 22 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu. Això no obstant, serà bona o puntualment regular a punts del sector central del litoral i prelitoral.

Vent

Fins a primera hora de la tarda predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort a les Terres de l'Ebre. A partir de llavors s'imposarà el component sud entre fluix amb cops moderats. Malgrat això, a l'interior del quadrant nord-est, al Prepirineu i punts del nord de la depressió Central el vent serà fluix i de direcció variable al centre del dia. Independentment, la tramuntana bufarà entre fluixa i moderada a l'Empordà amb alguns cops forts durant tota la jornada, i alguns de molt forts al nord del cap de Creus.

Comentarios
Multimedia Diari