El Temps a Tarragona: Es mantenen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 26 d'agost

| Actualizado a 26 agosto 2021 08:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

S'iniciarà la jornada amb intervals de núvols al litoral i prelitoral sud, i al nord del litoral central i sud de la Costa Brava que minvaran ràpidament, mentre que a la resta de Catalunya predominarà el cel serè o poc ennuvolat. A partir del final del matí creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, preferentment al Pirineu, al Prepirineu i al prelitoral que deixaran el cel mig o molt ennuvolat, així com n'arribarà alguna a punts del terç oest.

Precipitacions

Durant la matinada no es descarta algun ruixat aïllat a l'extrem sud. A partir de migdia s'espera algun ruixat aïllat a punts del prelitoral i és possible a altres zones de muntanya del Pirineu i Prepirineu oriental; serà d'intensitat feble localment moderada i podrà anar acompanyat de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant, mentre que la màxima pujarà lleugerament o moderadament. La mínima es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta, localment més alta al litoral. La màxima oscil·larà entre 22 i 27 ºC al Pirineu, i entre 27 i 32 ºC a la resta, si bé localment podrà ser més alta a Ponent i la Catalunya Central.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé quedarà localment regular a primeres hores del matí a punts del litoral i prelitoral sud, així com a fondalades interiors per la presència d'algunes boirines o bancs de boira locals.

Vent

Fins a mig matí i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable, amb alguns terrals de matinada al litoral. La resta del dia s'imposarà el component sud entre fluix i moderat al litoral, i els components oest i sud a la resta fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari